Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRECIS SOM DU

Precis som du, är jag törstig

Precis som du, är jag vacker

Precis som du, är jag rädd

Precis som du, är jag liten ibland

Precis som du, älskar jag livet

Precis som du, undrar jag vad meningen är

Precis som du, hoppas jag på framtiden

Precis som du, vill jag uttycka mig här

Precis som du, vill jag leva i harmoni

Precis som du, vill jag upptäcka nya saker

Precis som du, vill jag vara älskad för den jag är

Precis som DU




Fri vers (Fri form) av LeAgera
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-24 18:08



Bookmark and Share


  flygia
Javisst.
Är det så.
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

LeAgera