Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor

"Jag kommer aldrig mer arbeta med kvinnor dem är vidriga, ända sedan skolan tog fart har majoriteten varit kvinnor.

Ska lägga ut en annons för killpolare.

Blir ju ett lättare liv.

Gymnasiet, EN man,
efter det ENDAST kvinnor, det är som ett ständigt levande pågående självmord.

Det är det mest ONDSKEFULLA man kan vara med om, ett självmord som pågår,
vilken plåga."




Bunden vers (Blankvers) av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 419 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-24 20:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinnor
2015-12-20

  melancholia
Så sjukt bra, kvinnor kan vara grymma mot varandra mot en man kan dom vara lama och pinsamma.
Kvinnan försöker varje dag förändra sig själv för att behaga en man,
men man försöker aldrig förändra sig för att förstå sina "medkvinnor".
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin