Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hertz und Smertz (dominicaine)


Mörker sänkte sig kring honom
meningslöshetens kliande famntag drev honom mot kanten 17 våningar ovanför lottobutiken

Just då såg han den

Dess perfekta form och ljuvligt naturnära yta andades liv och värme,
ropade på honom att vända åter till livet

Avo intermezzo var fullt möjligt den bästa cigarr som någonsin tillverkats




Fri vers av R.M.Z.
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-02-22 16:11



Bookmark and Share


  Proverbe
Poängen är ju klockren.
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

R.M.Z.
R.M.Z.