Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyt

Har haft flyt idag
Texter som väntat på att mejslas fram
Har börjat formeras

Ord har stått på kö
För att bilda meningar
Med innebörd

Det glöder på tangentbordet
När tankarna
Tar form

Tiden fram till idag
Har varit en inre process
Där en grundstruktur lagts

Skrivandet är en
Skapandeprocess
Som kräver disciplin

Hoppas dagens flyt
Håller i sig






Fri vers av AA VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-25 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP