Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellantid

Locket över oss
Har för tillfället öppnats
Ljus och solstrålar
Blev balsam för sinnet

Strålarna värmde
En frusen själ

Den blå himlen
Spred hopp
Om en annan tid

Kvällens måne
Och höga luft
Förklarade att vi står
Inför ännu en vinternatt




Fri vers av AA VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-25 01:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart i mellantiden..
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP