Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En berättelse om en personlighet som är störd.


Sov du, min lilla prins.

Händerna blev snart blåa, lite gulaktiga. Om han tog en nål så skulle det spruta. Dom var fastspända i sängen, med ett kraftigt och tjockt rep. Hans fantasi och sinne stämmde inte med verkligheten. Spegeln hade hängt där i flera år, han såg sig själv i spegeln och torkade bort sitt saliv.

Bakrunden som han såg i spegeln var ny. Han hade inte sätt honom tidigare, han skrek av olycka. Nu släcker jag här inne, men jag kommer tillbaka snart. OK? - Hans händer hade somnat nu, men inte hans tankar.




Fri vers (Fri form) av Rydmans
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-25 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rydmans