Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bunden.


Blandade vätskor.

Tårar blir till saltlösning. Ansiktet blir skakad med inte rörd.

Händerna blir till russin, man kan bita av dom.

Kroppsvätskorna blir till biologi lektion. Det blandas med varandra.




Fri vers av Rydmans
Läst 160 gånger
Publicerad 2013-02-26 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rydmans