Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


Drop in.

På vinter ser ingen mig, men under våren lyser jag upp.
Vill inte synas i ljuset, mörkret kallar på mig när jag inte svarar.
Gatans asfalt är min plats, gångarna under den högljuda staden är mitt kall.

Dropp.




Fri vers av Rydmans
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-27 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rydmans