Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall kokong!

Sliter och drar i mitt hölje
måste ta mig ut

Det värker i mitt sinne
det smärtar i min själ

Ytan är iskall
måste in till och ut till värmen

Kan inte vara här Nu
vill vara där med dig

Längtan är stor
lusten bor i oss

Delar mitt inre
ger obegränsat av det jag har


Nu ska jag ut från min kalla kokong!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-26 06:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
fjärilsljusvilja
2013-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du är bestämd...
2013-02-26

  Anya VIP
Jaa som fjärilen komma ut ur kokongen, fint gestaltat.
2013-02-26

  Lindha W Gustavsson
Ljuvliga rader, gillas av mig, såååå talande!
2013-02-26

  Maj-Lis VIP
Bra...när den är mogen...då spricker kokongen
2013-02-26

    ej medlem längre
Att våga ta steget till förändring...och sen vinna allt...
2013-02-26

  Chawa VIP
Beslutsamt och värmelängtande...kraftfullt fint!
2013-02-26

  Federico Romano
Igenkännande empatiskt & då är det orden som träffar mig kanske på ett annat sätt..
2013-02-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Kylan känns liksom den längtan och lusten...
2013-02-26

  Ninananonia VIP
Berör...på djupet..
2013-02-26

    ej medlem längre
beslutskraft detta ...
bra ...
2013-02-26

    ej medlem längre
bra..
2013-02-26

    ej medlem längre
Ärligt!
2013-02-26

  Angel of love
Har känt samma känsla ...
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin