Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag låna dig en liten stund?

Får jag låna dig en liten stund?
kanske ge dig lite värme

Delar våra kroppar
tills vi vackert knoppar

Till slut vi blommar ut
i allsköns salut




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-26 16:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint..vacker blomning..
2013-02-28

    ej medlem längre
Vackert indeed!
2013-02-27

    Birgersdotter VIP
vackert
2013-02-26

  Maj-Lis VIP
Varmt och vackert
2013-02-26

  Destino
underbar bild, och dikt som berör och värmer...
Helt rätt ord
man vill ju bara drömma vidare för dikten väcker en magisk känsla och man tror att man är oövervinnlig fe;)härligt!
2013-02-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker bild och text...
2013-02-26

  Lena Själsöga Keijser
mjukfrågasvar
2013-02-26

  Angel of love
En varm vacker dikt.
2013-02-26

  anita VIP
Mycket härlig dikt
2013-02-26

  Ninananonia VIP
Härligt... har du målat tavlan?
2013-02-26

    ej medlem längre
Alldeles alldeles ljuvligt...och vilken fin bild!
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin