Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikarie för gråben!


Vikarie för gråben
får springa med bara ben

Får kämpa
för att komma ifatt

Snart mjölksyran den känns
bränner i vader och spagetti raggliga ben

Dalar sakta utmattad ner
ger upp för välbehövd vila




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 4531 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-26 16:51



Bookmark and Share


  Federico Romano
Formen sjunker, men återhämtar sig om man vill..
För övrigt höll jag på Coyoten som liten..
2013-02-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Stand in
har det inte lätt
i tillvaron sin
Du fångar rätt
deras tappra sätt!
2013-02-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Rolig text..man känner igen sig... stackars vikarie för gråben:)
2013-02-26

  Angel of love
Skönt med vila då..
2013-02-26

    ej medlem längre
fint!
2013-02-26

  Ninananonia VIP
:) ja vila är skönt då
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin