Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDELIGEN STÖRD

av

 

tankar

 

 

dej




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-26 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Effektfullt nära!
2013-02-27

  Anna*
Me like! Kort koncist och så sant ...
2013-02-27

  Lars Hedlin
Spinning round and round.........
2013-02-27

    ej medlem längre
ibland kan det vara skönt att drömma och tänka sig bort, fint fångat..
2013-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt att bli störd på detta viset...
2013-02-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
dessa tankar
dessa tankar
2013-02-26

  Alva Johnsson VIP

Vissa störningar
kan vara nog så angenäma.
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP