Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet smakprov på en kommande text


Vi är älskade








Vi är älskade av din vän fotografen
för vår sorg är inte iscensatt
du tittar aldrig in i linsen
och jag har glömt bort hur man ler

Vi är älskade av min vän sadisten,
han som ser igenom vinsmakande skratt
han som ser det ingen annan ser

.












Bunden vers (Rim) av dagbokspoesi
Läst 495 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-27 10:58



Bookmark and Share


  Serk
Fick mersmak. Gapar efter resten.
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi