Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon kärlek!

Morgon kärlek
härligt varmt

Ljuva kramar
kyssar så ömt

Finner innerlig åtrå




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 1115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-27 16:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvligt..
2013-02-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Morgon kärlek...underbart ögonblick
2013-02-28

  Angel of love
Varma ljuva kyssar... Vackert och fint skrivet
2013-02-27

    ej medlem längre
En morgon med kärlek...underbart!
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin