Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick

Gick
utan att se bakåt
livet måste gå vidare

I ränslet fanns
bagaget

Ju längre tiden gått
desto lättare har det blivit
att bära

I stunder av svårmod
kommer molnen från förr
svepande som dimman
över en sommaräng
påtagligt, påträngande
för att sedan försvinna

Erinrar mig att inget kan försvinna
bara bli mer och mer hanterbart
avtrycken finns där




Fri vers av AA VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-27 21:34



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Tiden läker inga sår.
Men med en smula tur
kan de bleka ärren.
Calle
2013-03-06

  Rebella
Snyggt och känns så verkligt..känner igen mig....
2013-03-06

  Anna*
Ja, avtrycken finns kvar men smärtan avtar åtminstone stundvis ...
2013-02-27

  Ninananonia VIP
Avtryck som fastnar.. mycket bra ..
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP