Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en för tidig vår dikt

Solen strålar
sinnet öppnas upp
för att ta emot
en ny tid

Det rinner
strilar
blottar en naken kropp
som är redo
att bekläs
med färger




Fri vers av AA VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-27 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP