Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten avreagerings dikt om att ibland går det inte som man tänkt....


Kakan kan smaka bittert!

Vissa har det bra
andra får en pissig dag

Känns ibland
som kaka på kaka

Så jävla bittert
det ibland kan smaka

Som att tugga
på en seg torr tallkotte




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-28 05:47



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken liknelse!...aldrig har tuggat på en tallkotte;) Gillar ilskan (frustation) i dina ord
2013-02-28

    ej medlem längre
Bra beskrivning på en olustig känsla.
2013-02-28

  Anya VIP
Bra liknelse med tallkotten. Ler lite i bitterheten.
2013-02-28

    ej medlem längre

Ja det kan nog vara
så ibland som du beskriver ...
kram ..


2013-02-28

  Nina.H
Bara bita ihop.. :)
2013-02-28

  Angel of love
Ja ibland får man bita i bitter kaka...
2013-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
Förstår bilden...och känslan...
2013-02-28

    ej medlem längre
Bra slutkläm! :)
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin