Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbara huvudvärk......


Ipren anno 1 G!

Ipren anno 1 G

My head is hurting

Nerver i kläm

Well dont be ashame




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-28 05:50



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Talande bild! Hoppas det går över snart...
2013-02-28

    ej medlem längre
Bilden är gullig...men orden gör ont.
2013-02-28

  Ninananonia VIP
Krya...
2013-02-28

  Federico Romano
Minns påsarna väl ;-))
2013-02-28

  Angel of love
Aj då, krya på dig!kram
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin