Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta smälter härligt !

Mitt hjärta smälter härligt
av din kärleks värme

Du får mig att må bra
dina ord smeker min själ vackert

Vi viskar ömt till varandra
jag älskar dig

Din vackra kropp ropar mitt namn
Kom älska med mig!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-28 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärleksfull hetta ...
2013-03-01

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Som alltid.. en smältande kärleksfull text
2013-02-28

  Filippa Jacobsson
Du har gjort det igen...Vacker!
2013-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
Het värme i dina ord...
2013-02-28

  Maj-Lis VIP
En vacker text
2013-02-28

    ej medlem längre
Sinnligt. Ömsint. Underbart.
2013-02-28

    ADI Nehlin
Härligt
2013-02-28

    ej medlem längre
varm och fin...!
2013-02-28

  Angel of love
Jag smälter av din vackra text...
Väldigt bra!!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin