Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du trotsiga

 

- Du trotsiga. Som störde i skolbänken. Som  

aldrig  såg nån i ögonen.  Jag försvarade dig.

 

Jag slog sönder glaset och sprang genom

spillrorna, mina fotsteg lyser i natten

 

 

kom

 

Jag väntar i en annan himmel.

 

II

 

 

- Jag har flugit in i solen. Jag har spärrats in:

Hos de som gått genom speglar. Som anat

det som ätits och slutat äta.

 

Som skrikit ut den stora tystnaden inom oss.




Fri vers (Fri form) av Erik H.J Hultin
Läst 1049 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2013-02-28 20:57



Bookmark and Share


  katapult93
verkligen fint! jag är så stolt! haha
2014-11-20

    ej medlem längre
Mycket bra lyrik
2014-05-29

  Ericafika
Fantastisk.
2013-05-22

  katastrofromantiker
Åh. Fint.
2013-04-24

    J. Herward


Det här är... Stora! Stora saker. Ordets mästare.
2013-03-26

    Nödfall
Tack... Jag blir lipsill av detta.
2013-03-25

  surface to air
Wow, det här är ju en helt fantastisk text!
2013-03-19

  flygia
förstummande.
fantastisk.
2013-03-05

  sommarmoln
Jättebra!!
2013-03-05

    dreamoflife
Absolut bra!
2013-03-01

  Tino
Jävlar, mäktig text
snuskigt poetisk
underbart
2013-03-01

    ej medlem längre
En text väl värd sin lilla guldstjärna. Mycket mycket bra!
2013-03-01

    ej medlem längre
åh du om jag skulle skrika nu att jag älskar dig, skulle du förstå vad jag menar då
2013-03-01

  TrollTörnTrappan VIP
Mättad dialog om förståelsens genomslagskraft?!? (Att identifiera sig med någons blick leder ibland förbi gränsernas glas - ibland blott djupare in i spegeln...)
2013-03-01

  altruistisk
Wow.
2013-02-28

  cilax VIP
jävligt


bra
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin