Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


När andra vill bestämma

 

jag tycker inte om

när andra vill bestämma

över mig

 

vad jag ska göra

vara med på

 

ställa upp för att

ingen annan vill

eller kan

 

numera talar jag om

vad jag vill och inte vill

 

det är jag glad och

tacksam för

 

ingen kommer någonsin

mer att få bestämma

över mig

 

det är skönt

nu när jag kan vara mig själv

 

det gör mig gott

att bara få vara

 

det är sorgligt

hur vissa människor

vill lägga sig i vad

andra ska göra

själva så vill dom helst slippa

 

utom när det gäller

att stå i centrum

och glänsa

 

 

anits 28 februari 2013

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-01 00:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sparka dem i baken.
2013-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Du vet bäst vad du vill och inte vill...fortsätt med det...
2013-03-01

  Eva Helene VIP
Skönt att ha kommit dithän att kunna säga ifrån!
2013-03-01

  Lars Hedlin
Stå på dig vännen...Kramar till dig ;)
2013-03-01

  Bibbi VIP
Är benägen att skriva under på min dyrbara vän Birger Niliboy.
2013-03-01

    ej medlem längre
Be dem flyga å fara...
2013-03-01

  Tarantaran
Det är härligt att orka stå
på sig, starkt..lycka till
med lyckokänslan i hjärtat!



2013-03-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
Bra där, som det ska va
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP