Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I will answer you!

Give me all
that you want

And i will answer you
with a sweet kiss




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-01 05:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som lockar ljuvligt.
2013-03-01

  Angel of love
Kärlek när den är som vackrast!
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin