Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att älska med skuld...


Smakfull stank

gungande hetta...
sköljande vågor...
varma droppar...

- inristade i själen -

drypande känsla...
skavande hjärta...
äcklande vätska...

- inristade i rösten -





Fri vers av PoetTina
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-02-22 21:55



Bookmark and Share


  Propella
Ja den här texten är innerligt kraftfull. Det är hetta och kyla, åtrå och äckel blandat. Snyggt!
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

PoetTina