Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött i mitt sinne just nu!

Trött i mitt sinne och kropp just nu
klev upp kl 05:00

Arbetat till 16:00
sen stor handlat och ätit en bit på stan

Hemma igen
ska koppla av så gott det går

HA en fin helg alla Ciao!

Abbraccio




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-01 20:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) HOppas att din helg var fin :)
2013-03-03

  Rise Little One
Vet exakt hur det känns .... och du är inte ensam om detta ...
2013-03-03

    ej medlem längre
Detsamma!
2013-03-02

  Federico Romano
Dom där Simsons har bra karaktärer, jag skratar fast jag är deppig emellanåt, bra parodi på människan..
2013-03-02

  Magica VIP
Ha en fin helg du me, kram! :)
2013-03-02

  agneta pichler
Önskar dig en fin helg..
2013-03-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, då får du allt unna dej lite skön avkoppling...
2013-03-01

  Maiah VIP
njut av ledigheten
2013-03-01

  Suzy med punkterna
Ha en fin helg du också Lars. Hoppas den ger dig den vila du behöver. Kramen
2013-03-01

    ej medlem längre
Detsamma. Och se till å götta dig nu! :))
2013-03-01

  Angel of love
Ha en skön helg och vila upp dig ordentligt.
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin