Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns, då jag glömt

Är det därför jag minns
för det var så långt bort
med flimrande sinne
somnar orden tyst in
Bilder ändras, in till ett svagt dis
ut tassar de demoner
som minnet skapat
svärtar ner
gör den kladdig, klibbig
lik tjära
så det fastnar de, kan inte försvinna
är det därför jag minns
då jag äntligen lyckats glömma




Fri vers av Laura M.E
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-02 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E