Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart att få leva ut!

Skönt att ha något vackert att tänka på

Härligt att ha någon att drömma om

Underbart att få leva ut och visa sina kärlek

Himmelskt att bara få ÄLSKA





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-03 10:12



Bookmark and Share


  Blåbäret
livets färgsättning...fint
2013-03-04

  Destino
Mycket känslor,
glädje
eufori
i denna dikten
gillar starkt
ger mig fin leende
just då jag behöver den som mest
tack du är så bra på att skriva!
2013-03-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ljuvliga ord...
2013-03-03

    ADI Nehlin
meningen med livet
2013-03-03

  Rise Little One
Det finns inga begränsningar i kärleken...
2013-03-03

  Chawa VIP
Kärleksvarmt och glädjevackert!
2013-03-03

  Federico Romano
Vackra ord om kärlek..
2013-03-03

  Maj-Lis VIP
Ord full av glöd...vackert
2013-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...så fint...ljuvliga ord...
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin