Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtid


Innan lövsprickningen
anar vi sammanhangen
smakar på oskrivna löv
möjlighetsfälten slumrar
tomhetens varsamma blad
bläddrar i knoppkataloger
obevekligt tålmodig
skjuter solen livstid
över händelsehorisonten
talgoxen hartikulerar
nystar försiktigt upp trådar
av längtan och lysande lust
smärtsamt skön födelseblues




Bunden vers av svernbygrabben
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-03 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben