Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet


ut och in ur tystnaden
ytan reflekterar minnet
hårt markerad närvaro
denim logga gore-tex
anonymitet i varuflödet
bäst att logga ut
ytor gömmer
transporterat ljus
i transportsystemets
kaklade trappor
plötsligt som ett sms
klockan två på natten
står det helt klart
att jag har glömt dig
du är kvar på väggen
där albumkorten gulnar
blandar sig med höstens löv
vinden lyfter minnena
ingen logga bär mitt namn
på utsidan är ytan
utan dig




Fri vers av svernbygrabben
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-03 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben