Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dem jag älskar


Med fnatt


Så finns det
lyckodagar med hoppulver
skrammelskimmer och strösselhjärtan
De där dagarna
när dumstruten blir en hatt med propeller
när allting ordnar sig
och katastrofen krullar samman i ett hörn
De där dagarna
när livet bara är
fucking underbart
Med kärlek på




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 273 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-03 20:38



Bookmark and Share


  Undine
Låter underbart! Du hittar de där orden som förmedlar så fint en känsla. ...Propellerhatt, strösselhjärtan. Jag gillar!
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP