Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avrundning


Så lägger jag min tacksamhet
i ett paraply med hjul och vita anemoner
För färd nerför backen
med indiantjut och glada skratt
För färd mot bortom
till en horisont där fiskarna växer på hattar
och allting samlas i något varmt
För färd med ett lyckligt hjärta




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-03 21:55



Bookmark and Share


  Undine
Vilken fantasi du har med orden! Härligt :)
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP