Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klär på mig mina höga stövlar

 

Jag kastar gruskorn på vattenfyllda åkrar

ser kantareller växa i vätan

under diket under mossan

Klär på mina stövlar

höga upp till knäna

tittar ned i vattnet

ser förtvivlat på personen som möter min blick

Drämmer näven i vattnet

spräcker handen mot en sten

gör samma sak om och om igen

Blodet rinner i spegelbilden i vattnet

ser mina kinder fyllda med blod

mitt inre dränerat på smärta

Ler och vadar sedan ännu längre ut




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-04 02:25



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Bra!!!
2013-03-31

  ULJO
Mycket bra
2013-03-08

  Ole Sunnerfjell
Stark upplevelse som ständigt gör sig påmind; energikrävande
2013-03-04

    ej medlem längre
Denna var mycket målande och bra.
2013-03-04

  Lars Hedlin
Du klär verkligen smärtan i ord, APPLÅD!
2013-03-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
virilismen ekar - gott
2013-03-04

  SatansSon VIP
Du är en riktig poet magica. den var riktigt bra denna.
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP