Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Känslor

 

 

 

 att klä känslor i ord

är lättare att ta till sig

 

än dom ord jag hör komma

ur din mun

 

 

anits 4 mars 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-04 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker beröm är svårast att ta till sig.
Människan är programmerad för negationer.
2013-03-05

  Lars Hedlin
Bra Mycket bra
2013-03-05

  Bibbi VIP
Kan förstå det.
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP