Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Vinden

 

 

vinden tar tag i mig

med den i ryggen

 

går jag med lätta steg

framåt på min vandring

 

genom barndomens

drömlandskap

 

 

anits 4 mars 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-04 16:29



Bookmark and Share


  Piann VIP
Vacker bild och en fin dikt.
2013-03-10

    maija tuori

Fint och vackert bild ....där ser du att vindkrafter behövs ;)
2013-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Det där är en skön känsla.
"Vind i seglen
ska de' va'
om de' ska gå bra!"
2013-03-05

  Lars Hedlin
Härlig....
2013-03-05

  Bibbi VIP
Störtskön.
2013-03-04

    Birgersdotter VIP
Vårvindsfin
2013-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tänk så det har blåst...vårvindar!
2013-03-04

  Eva Helene VIP
Ja, ibland behöver man lite hjälp på traven! :) Fin text!
2013-03-04

    ej medlem längre
Ja 'o va fint!
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP