Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Vårsånger

  

fåglarnas alla

vackra vårsånger

väcker mig

 

får mig att stilla

ligga kvar i sängen

 

njuta av budskapet

genom fåglarnas

sånger

 

att våren

den är på väg

 

 

 

anits 4 mars 2013

                                                         




Fri vers av anits VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-04 23:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det är så skönt att vakna till fågelsång...fint...
2013-03-05

  Anya VIP
Jaa visst är den på väg. härligt! Fin bild!
2013-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Ett härligt och hoppfullt uppvaknande.
2013-03-05

  Eva Helene VIP
Gott att bli väckt av sådana sånger. Fint i ord och bild!
2013-03-05

  Bibbi VIP
Ja, våren är på väg, tack och lov!
2013-03-05

    Birgersdotter VIP
Härligt
2013-03-05

  Lars Hedlin
Underbart.....
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP