Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrodnad

Morgonrodnad
färgspelet över
blanka sjöar och fjärdar
en ny morgon
gryr

Stilla tystnad
innan larmet

Andaktsfullt
blickande
över horisonten

Förväntansfull
inför dagen




Fri vers av AA VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-05 00:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En underbar morgon du beskriver...mycket fint...
2013-03-05

  Palett
Målande finstämd bild !
2013-03-05

    Birgersdotter VIP
Finstämd
2013-03-05

  Tarantaran
Vackert!
Man kan använda
din text också
som affirmation..
man läser den..
utan sorg i
rösten.. utan
ordens vemods-
klang :)
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP