Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jävlas aldrig med mig! (Samvetet "äter upp" de som begått/begår fel.)


Betten förs över på er

Anklagad på falska grunder
Biten av tidigare år
men betten har slutat svida
och snart ni mig inte längre når

Än tvingas jag höra om ert liv
men samvetet slår tillbaka på er
Förvisso hos några av er råder
det total avsaknad av empati

En dag skall jag bege mig bort
vart och när vet jag inte helt
men en sak är klar ändock
det sker när jag själv inte vet




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-05 05:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggskriven ilska
det kokar gott häri
2013-03-06

  melancholia
Herregud, du har fångat det djupaste inom mig och lyckats göra det till en vacker mäktig dikt!,

BOKMÄRKER.!
2013-03-06

  Ole Sunnerfjell
Kraftfullt starkt återgivet. Trots "tryck" finns viljan kvar och synen på empati som så många saknar.
2013-03-05

    ej medlem längre
Oerhört starkt skrivet. Berör mycket.
2013-03-05

  SatansSon VIP
Diktjaget lider jag. Hoppas du inte menar mig. Gick och vilade nyss. barta sovigt tre timmar om ens det inatt.
2013-03-05

  Annie b'larsson VIP
Vilka talar du om? Jag vet inte vilka det är som gör så illa, men man hör i texten att diktjaget har det svårt, på grund av dessa personer.
2013-03-05

  Lars Hedlin
Mycket starka känslor i denna...
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP