Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Morgonstund

Det var en morgon
när jag tappat färgerna
missat färgerna
allting så grått och desperat

Kunde inte andas
skatan kraxade och kraxade
och inga tårar
i söndertorkade ögon
bara vagel
nagel
var

Det var en längtan så stor
i min bröstkorg
den svalt och skrek
mitt hjärta fick anorexia och dog

så jag gick till sängs igen.




Fri vers (Fri form) av Yvonne Diana
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-05 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana