Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Morgonstund x2

Katten skriker skriker skriker
Mjau mjau mjau

MJAU FÖR HELVETE!
skriker jag tillbaka

Katten tittar.
Mjau mjau mjau?

Jag börjar tycka
att vi har en jävligt
ensidig konversation.




Fri vers (Fri form) av Yvonne Diana
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-05 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana