Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och så var ätstörningarna tillbaka igen. Dumma krossade hjärta, som förstör mitt vett.


Hungern äter upp mig inifrån

Jag röker inte
Inte egentligen
Men nu står jag och suger på den här cigaretten i alla fall

Sörplar mitt kaffe och tuggar mina tuggummi
Tuggar
Tuggar
Sörplar
Blossar

Inga kalorier
Kan inte unna mig någonting alls

Middagen blev en ask läkerol
Inga kalorier
Ingen mat
Bara träning

Och nätterna blir längre
Ensammare
Kallare

Och jag försvinner allt längre ner i det här hålet
Och vet inte längre vad som är upp eller ner

Ryck upp mig
Smäll till mig
Hjälp mig att vakna




Fri vers (Fri form) av lillonea
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-06 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillonea
lillonea