Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillräcklighet

Vi bär alla
på känslor
av otillräcklighet

Att inte klara av
vardagens krav

Producera texter
eller vad du nu håller på med
är en ansträngning

Du känner tvivlen
du kämpar
hoppas att det du gör
duger

Du vill bli bekräftad för
att Du gör ditt bästa




Fri vers av AA VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-07 00:34



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
sanna rader
starka rader
som berör
får en att tänka efter
otillräckligheten vi alla
känner igen

2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP