Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let us wisper sweet words!

like a pure note i can hear you moan
in rytm to our bodys

We lie down in the moist grass
finding the essens in our passion

Let us wisper sweet words
then gently fall asleep




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 409 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-07 05:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sweet :)
2013-03-08

  Blåbäret
fint
med en bild jag fann oerhört förtjusande
2013-03-08

  anits VIP
Fint och ömt skaldat
2013-03-08

  Angel of love
Tryggt och ömma ord och fullt med kärlek.
2013-03-08

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket skön stund...
2013-03-07

  Lindha W Gustavsson
Din engelska är bra, och vissa dikter blir alltid vackrare på engelska ( tycker jag). Du har verkligen ordets gåva, som du handhar på bästa sätt.
2013-03-07

    ej medlem längre
just love it!
2013-03-07

    ej medlem längre
Mjuka sensuella andetag...underbart!
2013-03-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
mjuk fin viskande text...
2013-03-07

  Sofhia Wirström
lovely words
about passion
between two persons
2013-03-07

    ej medlem längre
"then gently fall asleep"
Skönt!
2013-03-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sweet words
we long for
när det går
och när det
inte går...
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin