Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivs du med livet?

Hur trivs du med livet?

Har du hittat rätt livstoil eller vill du vidare?

Är du nöjd med det?

Jag börjar hitta rätt!

Jag trivs:)




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-07 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin