Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken vänskap.

Ni finns för mig och jag finns gör er.
varje dag vi skrattar och ler låt detta aldrig ta slut.
vi finns hos varandra genom skratt och tårar
Om vi då ska träffas igen 30 år framåt i tiden kommer jag
fortfarande se era barnansikten i era ögon.

Jag älskar er.....

V iktiga
Ä rliga
N aturliga
N akna
E rfarna
R iktiga




Fri vers av Blodröd ros
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-07 15:58



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Underbart fint.
Jag hoppas innerligt att det aldrig tar slut för er.
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Blodröd ros
Blodröd ros