Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbjud mobbning det är hemskt jag har varit med om det så här är en liten kort text om min resa.


Maskros barn.

Mitt liv i grundskolan var hårt mobbning utan slut, låga betyg som förföljde mig genom åren,. Jag var utelämnad med sorg i mitt hjärta......

Men nu även fast jag 2 an i gymnasiet går lämnade ni aldrig mina spår älskade familj, och vänner min gud vad ni är otroligt fina,
mina betyg är superhöga och bra, och min matte jo den klarade jag :)

till er idioter som sa att jag var värdelös i grundskolan säger jag bara!!
Min resa den har varit otroligt lång men nu är jag otroligt strong och duktigare i skolan än någonsin.

Jag älskar er som stöttat mig nu är jag bara en go och lycklig tjej.

Jag är ett maskrosbarn.




Fri vers av Blodröd ros
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-10 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt glädjande text som visar vikten av att inte ge upp och acceptera fållorna man försöker fösa in folk i.
2015-01-24

  Ronny Berk
en viktig text, väl värd att omläsa och begrunda ...
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Blodröd ros
Blodröd ros