Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en underbar pojkvän <3 Tack älskling dina ord läker mig.


Det vackra du sa till mig,

Jag ska plocka upp de trasiga bitarna,
lappa ihop dom,
och glömma vårat bråk.

Jag ska hålla om dig i mina armar och ditt hjärta i min hand.
kyssa dig ömt och och smeka din kind,
Blåsa bort det onda orden vi sa till varandra.

Dra mina händer längst din midja och smeka din kropp och aldrig släppa taget,
naket och vackert ska förlåtelsen ligga och kyssa det onda bort.

För aldrig ska jag älska någon annan än dig.
<3 <3




Fri vers av Blodröd ros
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-18 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodröd ros
Blodröd ros