Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånat foto


Pilfinkarna

 

ser ut genom fönstret

ser hur det i syrenen

samlats många

pilfinkar

 

dom påminner om

att våren är på väg

där dom sitter

ser ut att må så bra

i solens värmande

strålar

 

 

anits 7 mars 2013

 




Fri vers av anits VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-07 19:11



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint med fåglarna som bereder vägen . . .
2013-03-16

  Michaela Dutius
Underbart med fåglarna som berättar att de tror på våren.

Kram
Michaela
2013-03-14

  Anya VIP
Pilfinkar, visste inte ens att de fanns. tack för att du lär.
2013-03-10

  Piann VIP
En vacker hyllning till våren.
2013-03-10

  Eaglemountains VIP
så vackert skrivet, påminner om mina "egna" fåglar som jag matar, och hur ihärdiga de är speciellt när kylan tränger på ...
2013-03-10

  aol
fint om kommande vårs ankomst,
2013-03-09

  Lars Hedlin
mmm härligt ;)
2013-03-08

    ej medlem längre
Fin...
2013-03-08

  Bibbi VIP
Ja, "våren är på väg"
2013-03-07

  ULJO
Underbar text och om vårsolens ankomst
2013-03-07

  ResenärGenomLivet
Dom är allt bra mysiga, fåglarna...
2013-03-07

  Tarantaran
Fint vårigt skrivet!
Läser i boken Våra fåglar & deras
läten, att pilfinkar är som gråsparvar
men har rödbrun hjässa..och att de
sjunger : upprepade ' tjirrp ', sedan
en blandning av en- och tvåstaviga
läten, och till sist en blandning av
olika tjattrande läten ( Hannu Jännes
& Owen Roberts, Norstedts ).

De låter gulligt piggt på våren..
2013-03-07

  Helena C.W.
Åh, vad vackert och ömsint skriven!
2013-03-07

  Maj-Lis VIP
Hoppingivande
2013-03-07

    ej medlem längre
och vårspridare!
2013-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Gemytliga gynnare.
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP