Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glesbygd

mörkret
snön som driver över vägen

ett hus
en gårdsplan
och bakom, en vägg av skuggsvart skog
det lyser i ett fönster

ljudet från en ensam bil som närmar sig
strålkastarnas vita sken som sveper förbi
och försvinner bort över fälten

mörkret
snön som driver över vägen




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-03-12 00:11



Bookmark and Share


  pang
det finns något kvardröjande och djupt i dina bilder, som lämnar en med tankar och intryck. kraften i upprepningen.
2013-05-01

  dubbelve
Du är bra. Men det hoppas jag att du redan vet :)
2013-03-28

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-03-19

  Anoo Niskanen VIP
Du skapar en kuslig stämning med precis rätt ord. Bra skrivet!
2013-03-16

    ej medlem längre
Ett ögonblick i livet...med dina ord blir det en intensiv närvaro av just nu.
2013-03-15

  Alfie M
Stämning i sin enkelhet, kanske den bästa typen av poesi. Du är bra.
2013-03-14

  torbjörn j.
gillar det du gör. att förmedla poesin man upplever i det lilla, i vardagen. bara förmedla den, bara så. det är en förmåga. aldrig ord i onödan, aldrig omskrivningar. bara skildra, utvinna energin som finns där. du gör det så bra.
2013-03-12

  Maj-Lis VIP
Mycke bra
Kan så väl känna igen mej...och den yrande snön
2013-03-12

  catharina.jerbo VIP
det låter som du varit på Öland:-) en skickligt uppbyggd stämning!
2013-03-12

    Birgersdotter VIP
Så är det ...i glesbygd
2013-03-12

  sommarmoln
Tänkvärt och fint vännen,,,
2013-03-12

    ADI Nehlin
tyckte om
2013-03-12

    ej medlem längre
Ser bilden framför mig...
2013-03-12

  Heikki Hellman
Mycket träffande, en aning kuslig, jag kan väl se ögonblicket
2013-03-12

  Piann VIP
En dikt som berör
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP