Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är kort, men ditt var knappt..


Är himlen blå

Jag ligger vaken 
nätterna är svåra, du är där i drömmen 
den första tanken, när ögonen öppnar 

mitt hjärta full av ånger 
smärtan består
när det blöder

ålderdomen satte sina spår i dig
sjukdomen fann ett nytt offer 
utvecklades, åt dig inifrån 
cancern 

det knackar 
ett eko 
i mina tankar 
om dig 

men när jag känner efter
är det tomt under ytan
lär himeln vara lika blå, efter din bortgång..

för i spegel är jag målad grå..




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 551 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-03-08 01:28



Bookmark and Share


  Tess74
För i spegeln är jag målad grå... Magiskt bra
2014-11-04

  Junia VIP
Stark, starkt berörande text! kram
2013-11-23

  Filosofen2
Vet du vad?
Denna visar vad som sker då innersta cellen rör på sinnen som berör.

Om du bara vinkar eller bevarar i ditt inre, så blir du inte ensam
2013-10-13

  Ninananonia VIP
Smärtsamt berör...
2013-04-04

  Ann-sofie.
Berör..
2013-03-16

    ej medlem längre
Stark text...det gör ont att känna efter
2013-03-16

  agneta pichler
Jag ryser..

Mycket bra text!
2013-03-13

  Piann VIP
Starkt skrivet, om smärtan och tomheten.
2013-03-13

  Julio VIP
Jag känner samma sak, det gör ont
2013-03-09

  glasblåsarblå
Starkt och smärtsamt.
2013-03-09

  ResenärGenomLivet VIP
Du berör med dina ord...man känner sorgen...
2013-03-08

  aol
starkt fint skaldat här
2013-03-08

  Niclas Petersson VIP
Riktigt starkt. Och bra.
Gillar. Mycket.
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R