Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkivera rapportera!

Arkivera rapportera i full munderning
vad var det som hände satt det något i fel ände?

Kanske dax att lägga locket på?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-08 05:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Intressant infallsvinkel. Jag tänker.
2013-03-09

    ej medlem längre
Funderingar funderingar....
2013-03-08

  anits VIP
Klurigt skaldat
2013-03-08

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Hm kanske är det bäst så...eller lösa det...
2013-03-08

  Angel of love
Fredagsgåtan?;))
2013-03-08

    ADI Nehlin
klurig
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin