Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som blixtrar i mörket


marans röster i den sömnlösa natten

frukta bröd och ät dess död
dödens bröd och brödets säd
sädesslag och slag i magen

magens död och sädens bröd
brödets död och magens gröt
grötens död och sötebröd

sötebröd i magens nöd
nödens bröd och dödens sötma
tröghets nöd och magens blod
tröga magen i dödens blod

blodigt bröd och palt i salt
palt i magen salt på bröd
brödets död och saltets död

sötma sälta bröd och nöd och död

slut till slut

 

 

 

att bara somna bort domna in




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-08 14:16



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Klangrikt som domkyrkoklockor. Varationerna blir mardrömslika (fastän man inte sover) - någon slags vakenmardröm.
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP